Bejelentkezett:
Adatmódosítás
Főoldal
Mi is az a LEADER?

Hírek

A 2014-20. ciklusbeli LEADER pályázataink esetén csak 50 000 euró feletti értékhatár felett kell projekt tájékoztató tábla

2019-10-02

Felhívjuk Tisztelt pályázóink figyelmét ugyanakkor  a  Helyi Felhívás 3.1.2.1. fejezetében előírt kötelezően megvalósítandó tájékoztatással, nyilvánossággal kapcsolatos kötelezettségek teljesítésére. 

Tájékoztatással, nyilvánossággal kapcsolatos előírásokat az ÁÚF 10. fejezete tartalmazza. „A kedvezményezett a projekt megvalósítása során köteles a hatályos jogszabályokban meghatározott tájékoztatási és nyilvánossági kötelezettségeknek eleget tenni, a projektről és a támogatásról az ott meghatározott módon és tartalommal információt nyújtani.”

Az ezzel kapcsolatos követelményeket a www.szechenyi2020.hu oldalról/vagy itt mellékelt / letölthető „Széchenyi2020 kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettségei” c. útmutató és az Arculati Kézikönyv tartalmazza. „Az útmutatóban és a Kézikönyvben foglaltak teljesítése és a kedvezményezettek szerződéses kötelezettsége.” A nemteljesítés jogkövetkezményeit a felhívás 6. számú melléklete tartalmazza.

 

Kérjük a mellékelt tájékoztató anyag tanulmányozását:

http://www.delinapfeny-hacs.hu/doc/tajekoztatas.pdf

Algyő Deszk Dóc Domaszék
Ferencszállás Klárafalva Kübekháza Röszke
Sándorfalva Szatymaz Tiszasziget Újszentiván
Szeged-kt