Bejelentkezett:
Adatmódosítás
Főoldal
Mi is az a LEADER?

Hírek

HVS felülvizsgálat 2013

2013-03-29
A Déli Napfény LEADER Egyesület az ÚMVP Irányító Hatóságának kérésére ismét felülvizsgálja a legutóbb 2011-ben módosított Helyi Vidékfejlesztési Stratégiáját.
 Erre azért van szükség, mert szükségessé vált a LEADER Terv átdolgozása, aktualizálása, annak érdekében, hogy a LEADER 2013 pályázati körben is egyértelműen a helyi igényeknek megfelelő feltételrendszert állítsunk össze.
A HVS felülvizsgálatának megkönnyítése érdekében létrejött egy tervezői csoport, amelynek első ülésére 2013. március 22-én került sor. A Déli Napfény LEADER Egyesület elnöke ismertette a tervezés menetét és a HVS felülvizsgálat során felmerülő feladatokat. Ismertette továbbá az IH által meghatározott határidőket és felhívta a figyelmet arra, hogy a projektötlet adatlapok alapján a HVS felülvizsgálatot 2013. április 12-ig el kell végezni, ami annyit jelent, hogy a módosított HVS-t a közgyűlésnek el kell fogadni és azt a fenti időpontig az IH részére megküldeni. A tagok megállapodtak abban, hogy a legközelebbi ülésre, 2013. április 2-ra a településeken összegyűjtik a projektötleteket és a tényleges HVS felülvizsgálat el is kezdődhet.

Az érdeklődők a  projektötleteiket 2013. április 2-ig  az alábbi linken elérhető adatlapot kitöltve nyújthatják be a munkaszervezeti elérhetőségekre.
 
Algyő Deszk Dóc Domaszék
Ferencszállás Klárafalva Kübekháza Röszke
Sándorfalva Szatymaz Tiszasziget Újszentiván
Szeged-kt