Bejelentkezett:
Adatmódosítás
Főoldal
Mi is az a LEADER?

Hírek

Mutassuk meg magunkat a nagyvilágnak

2013-10-07
Hazánk értékei számára nyújt ingyenes internetes bemutatkozási lehetőséget az itsHungarian projekt, amelyhez bárki küldhet cikkeket, leírásokat, recepteket és hozzájuk tartozó fotókat.
Mutassuk meg magunkat a nagyvilágnak

A magyar fejlesztésű itsHungarian online projekt (www.itshungarian.com) ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosít olyan hazai résztvevőknek, akik szeretnék határainkon belül és kívül is bemutatni településüket, egy-egy helyi nevezetességet, rendezvényt, szokásokat, ételeket. Bármilyen tartalmat szívesen közzétesznek, amely kapcsolódik a hagyományőrzés, a turizmus, a gasztronómia vagy a kultúra témaköréhez.

Az itsHungarian online projektet azzal a céllal indították 2012-ben, hogy határainkon innen és túl is népszerűsítsék magyar értékeinket (magyar és angol nyelven) és egy hazánk iránt érdeklődő közösséget hozzanak létre az internet segítségével.

A projekt részeként hírlevelekkel és egyéb online csatornákon keresztül több ezer külföldi és magyar vonatkozású szervezettel, sajtóorgánummal, és magánszeméllyel kommunikálnak. Hazánkon kívül az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália azok az országok, ahonnan a legtöbb olvasó származik.

Az info@itshungarian.com e-mail címe várják az anyagokat: cikkeket, leírásokat, recepteket és a hozzájuk tartozó fotókat. Ha angol nyelven is rendelkezésre áll, az megkönnyíti a munkát, de a szakmai szintű fordítás megoldható.

Forrás: itshungarian.hu

Algyő Deszk Dóc Domaszék
Ferencszállás Klárafalva Kübekháza Röszke
Sándorfalva Szatymaz Tiszasziget Újszentiván
Szeged-kt