Bejelentkezett:
Adatmódosítás
Főoldal
Mi is az a LEADER?

Hírek

Tisztelt Partnerünk! Kedves Barátunk!

2016-11-22
 

Ezúton tájékoztatom, hogy a Herman Ottó Intézet az idei évben is meghirdeti a Herman Ottó Szellemiség Díj felhívását, a névadó polihisztor szellemiségét méltóan képviselő, példamutató kutatási és/vagy tudományos ismeretterjesztési eredményeket elért személyek és közösségek elismerésére „az Ember” és „a Közösség” kategóriában.
 

A díj adományozására az intézet munkatársai, továbbá az intézettel egyéb jogviszonyban álló magánszemélyek, valamint szakmai együttműködő partnereink tehetnek javaslatot 2016. december 2-ig. A felhívást jelen levelem mellékleteként küldöm Önnek.

Megtiszteli Intézetünket, ha a felhívás alapján végiggondolja és megfontolja, hogy szakmai partnerei, valamint az akciócsoport tagsága köréből a díjra való felterjesztéssel mely személy, illetve közösség tevékenységét kívánja elismerésre javasolni.

Amennyiben élni kíván a jelölés lehetőségével, kérem, hogy a felhívásban foglaltaknak megfelelő tartalmú felterjesztését december 2-ig küldje meg Bencsik Katalin kolléganőmnek a bencsik.katalin@hoi.hu e-mail címre.


Üdvözlettel:

Harangozó Tímea
titkársági koordinátor
 
Főigazgatóság
tel.:+36/1-362-81-09
mobil:+36-30/504-34-06
 
 
Herman Ottó Intézet
1223 Budapest, Park u. 2.

 

Algyő Deszk Dóc Domaszék
Ferencszállás Klárafalva Kübekháza Röszke
Sándorfalva Szatymaz Tiszasziget Újszentiván
Szeged-kt