Bejelentkezett:
Adatmódosítás
Főoldal
Mi is az a LEADER?

Hírek

Tisztelt Ügyfeleink!

2014-07-10

Magyar gazdák és magyar kézműves termékeket gyártók figyelmébe ajánljuk az alábbi kezdeményezést a Magyar Termék Alap jóvoltából: 

Tisztelt Magyar Gazdák és Magyar Kézműves termékeket gyártók!

Engedjék meg, hogy pár szóban bemutassam kezdeményezésünket!

A Magyar Termék Alap egy civil szerveződésként indult másfél éve, vezető magyar termékeket gyártó cégek támogatásával. /www.magyartermekalap.hu; Magyar Termékalap / Facebook/

Célunk, hogy létrejöjjön Magyarországon egy erősebb együttműködés szeretetszolgálatok, gyártók és szponzorok között; melynek során gyártói felajánlások által, vagy termékeket termékszponzorokon keresztül, gyártói áron megvásárolva juttatunk el terméksegélyeket valós emberi szükségletekhez. Eddig a 2012-es  árvíz alatt, továbbá a hajléktalanok megsegítésében, az idősek ellátásában, a határon túli rászorultak ügyében, gyermekotthonok megsegítésében és sok más szervezetnél már sikerült jelentősen közreműködnünk.

Legújabb tevékenységeink közé tartozik a civil börzék szervezése, ahol a civil szervezetek, szeretetszolgálatok bemutatkozhatnak projektjeikkel egymásnak, valamint gyártók és szponzorok felé, segítve ezzel az eredményesebb összefogást. Szeretnénk erősíteni a magyar termékek jelenlétét a magyar köztudatban, és szeretnénk hozzájárulni az átlátható adományozás kultúrájának kialakításához Magyarországon.

Kezdeményezésünk kulturális előadásokkal is párosul, amelyek bevételével szeretnénk hozzájárulni szervezetünk működési költségeihez. Ezekről az előadásokról is szívesen tájékoztatnánk Önöket a jövőben.

Üdvözlettel,

 Helfy Mihály 

ESRA - Magyar Termék és Kulturális Alap

06 30 610 5744

info@magyartermekalap.hu

www.magyartermekalap.hu

Algyő Deszk Dóc Domaszék
Ferencszállás Klárafalva Kübekháza Röszke
Sándorfalva Szatymaz Tiszasziget Újszentiván
Szeged-kt