Bejelentkezett:
Adatmódosítás
Főoldal
Mi is az a LEADER?

Hírek

Tisztelt Ügyfelünk!

2014-02-19

 

Ezúton felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) és az Európai Halászati Alap (EHA) keretében támogatást kapott ügyfelekmonitoring adatszolgáltatási időszaka elkezdődött. Részletes tájékoztatást a  a 27/2014. (II. 17.) számú MVH közlemény nyújt.

 

Az adatszolgáltatást 2014. február 17 - március 19. között kérjük teljesíteni, amelyre kizárólag elektronikus úton van lehetőség.

A korábbi évekhez hasonlóan az adatszolgáltatást ügyfélkapus bejelentkezéssel lehet elvégezni az alábbi módokon:

  1. Amennyiben a természetes személy ügyfél rendelkezik ügyfélkapu hozzáféréssel, a www.mvh.gov.hu oldalon az „Elektronikus ügyintézés" menüben az e-monitoring alkalmazást kiválasztva, az ügyfél-azonosító szám beírásával töltheti ki a nevére szóló adatlapot.
  2. Az adatszolgáltatás teljesíthető meghatalmazott útján is, kitöltéséhez a korábban használt jelszó továbbra is érvényes. Abban az esetben, ha nem rendelkezik jelszóval, vagy elveszítette vagy elfelejtette jelszavát, a „G1040" nyomtatványon, személyesen vagy postai úton kérhet újat.
  3. Az adatszolgáltatás elvégezhető technikai közreműködő útján is.

A monitoring adatszolgáltatás teljesítését útmutatók és segédletek könnyítik, a szolgáltatandó adatok listája ezen a linken található.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a meghatalmazást kötelező legkésőbb az adatszolgáltatás benyújtását öt nappal megelőzően postai úton vagy személyesen benyújtani az illetékes megyei MVH kirendeltségéhez.

 

Kérjük, ne halassza az utolsó pillanatra a benyújtást!

 

Az adatszolgáltatás teljesítése érdekében kérjük, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászaival, akik szakszerű segítséget nyújtanak az elektronikus adatlap beadásában.

 

Ezen kívül kérdéseivel bizalommal fordulhat az MVH Központi ügyfélszolgálatához az ügyfélszolgalat@mvh.gov.hu email címen, a (1) 374-3603, (1) 374-3604 telefonszámokon, vagy az MVH kirendeltségi ügyfélszolgálataihoz.

 

Algyő Deszk Dóc Domaszék
Ferencszállás Klárafalva Kübekháza Röszke
Sándorfalva Szatymaz Tiszasziget Újszentiván
Szeged-kt